Vi bytter navn

CK&I ble opprettet i 2010 under navnet Country Kitchen & Interiors. De siste årene har det lille firmaet vårt vokst, både med flere ansatte, men også gjennom nye erfaringer og spennende designløsninger. Vi mener idag at våre produkter er unike i markedet og skreddersydd for hver enkelt av våre kunder. 

Da vi startet opp ønsket vi å designe plassbygde møbler og interiør av høy kvalitet og designet  var ofte klassisk og tradisjonelt utformet, gjerne i eik. Idag har vi latt oss utfordre av nye, moderne materialer som corian og designer også rene og moderne produkter. Vi ønsker derfor å fremme at vi spesialtilpasser hvert produkt til våre kunder. Vi vil at vår kompetanse innen spesialtilpasset design skal være det som fremmer oss. Derfor bytter vi nå navnet vårt til Custom Kitchen & Interiors.

Logo_tekst_liggende.gif

Med navneskiftet har vi fått ny logo og ny nettside. Showroomet vårt er pusset opp og snart klar for offisiell åpning. I mellomtiden er dere hjertelig velkommen innom eller ta kontakt med oss på mail eller telefon. Vi er tilgjengelige på showroomet hver dag mellom 9.00-17.00.