Bora Benkventilator

CK&I forhandler BORA Benkventilatorer. BORA er en revolusjonerende ventilasjonsteknologi som trekker dampen direkte fra koketoppen. Derfor slipper du vegghengte avtrekksvifter, som kan virke forstyrrende på ditt designkjøkken. 

BORA er mer effektiv enn konvensjonelle kjøkkenhetter da den anvender et enkelt grunnleggende fysisk prinsipp:  Damp stiger med en hastighet på en meter pr. sekund, mens BORA koketoppventilasjon trekker av damp i en nedgående retning med en hastighet av 4 meter pr. sekund.  Resultatet er at damp og os umiddelbart blir trukket vekk og fjerner derfor lukt fra matlagingen og skaper istdenfor ren og frisk luft.  

BORA har et lukseriøst design og er av høy kvalitet. Benkventilatoren kan enkelt integreres i alle typer benkeplater som for eksempel sten, corian og tre. Den tekniske utrustningen er diskret gjemt vekk i sokkelen på benkeskapene slik at ingen lagringsplass går til spille.  Dette gir større frihet til å designe gode kjøkkenløsninger uten den begrensningen en hette setter.  Dessuten er den enkelt å rengjøre, da alle delene går inn i oppvaskmaskinen. 

Det finnes 3 forskjellige modeller: BORA Basic, BORA Classic og BORA Professional. På showroomet vårt i Industrigata har vi utstilt BORA Professional. Kom gjerne innom oss om du ønsker mer informasjon. Vi er iallefall overbevist!

Her er 7 gode grunner for å velge BORA: 

1. Matlaging uten lukt
2. Energibesparende  (max. 400 m³/t istedet for omtrent 1000 m³/t)
3. Stillegående (max. 54 dB siden viften ikke er plassert rett foran hodet)
4. Lett å rengjøre (de 3 delene av trekkventilen går rett inn i oppvaskmaskinen) 
5. Eksklusivt, prisvinnende design (Red Dot 2012) - laget i solide materialer som rustfritt stål
6. Siste utvikling innen kjøkkenarkitektur: økt fleksibilitet av rombruk og plassering
7. Fritt utsyn, åpen samtale i et dynamisk kjøkken

Bora Professional

Bora Basic