Stockholm Furniture Fair

Vi var på Stockholm Furniture Fair forrige uke. Messen er verdens største møteplass for skandinavisk møbel- og belysingsdesign, med innredning for både privat og offentlig miljø. Vi lot oss inspirere av alle de flotte standene og utstillerne på messen. Her var det mange smarte løsninger og ikke minst høy kvalitet på produktene som var stilt ut. 

ByLassen.jpg

Stockholm er en fantastisk by for designinteresserte. Vi var på oppdagelsesjakt i små designbutikker i Vasastan og  tok en runde innom Fotografiska, et fantastisk museum for moderne fotokunst. Byen har også mange hyggelige spisesteder. Pappa RayRay var en absolutt favoritt! Her spiste vi godt og atmosfæren var hyggelig. 

Vi var også på utstillingen til Herb Ritts på Fotografiska. 

Vi var også på utstillingen til Herb Ritts på Fotografiska. 

Pappa RayRay. Fantastisk restaurant

Pappa RayRay. Fantastisk restaurant