Arbeidsbord for R8 Group

I en maritim setting ved Porsgrunnselvas bredde vokser det ny giv i gamle industriområder. Vi fikk i oppdrag å skreddersy kontormøbler til R8's nye hovedkvarter og vil gi dere en liten smakebit før alle bildene kommer ut på vår nettside!

Arbeidsbordene har et retroinspirert uttrykk med moderne materialer i Corian og hvitpigmentert eik. Inspirasjonen kom fra byggekraner og dens konstruksjon. Våre designere jobber gjerne etter en idé eller et konsept, slik at uttrykket på våre produkter blir gjennomførte og delikate. Vi søker alltid etter ny inspirasjon og tar med glede imot idéer og innspill fra kundene våre. Sammen med deg utvikler vi et produkt, som er tilpasset deg og din identitet.

Arbeidsbordet har en bordplate i corian og har mulighet for oppbevaring i skuffene under. Skuffene åpnes via innfreste håndtak som er skjult under.

For å skjule kabler til datautstyr har arbeidsbordet en kabelbro langs hele midtsiden. Kablene er lett tilgjengelig ved å kun vippe eikelisten opp eller ned. 

INKA_CKI_R8kontor_1.utvalg-282.jpg

Vi gleder oss til å vise dere hele kontoret snart!