Hjemmekontoret

Vi i CK&I har levert interiørløsningene i en enebolig tegnet av sivilarkitekt Knut Hjeltnes. Knut Hjeltnes er kjent for sin spesielle bruk av av treverk og denne boligen er ingen unntak. Oransjpigmentert furu er gjennomgående i hele huset. 

Boligen har gode, gjennomtenkte løsninger. Blant annet har et av oppholdsrommene fått et funksjonelt hjemmekontor. Kontoret fungerer som en romdeler mellom inngangsparti og oppholdsrom og er plassert i en liten nisje skjult bak oransjpigmentert panel. Skyvedørene gjør det enkelt å skjule hjemmekontoret når det ikke er i bruk. Dette betyr blant annet at rommet kan ryddes og ordnes på et blunk dersom det brått ankommer uventede gjester. 

La deg inspirere av funksjonelle løsninger som dette når du skal innrede til ditt eget hjemmekontor. 

Funksjonelle skyvedører som både fungerer som dør til oppholdsrommet og til å skjule hjemmekontoret når det ikke er i bruk. 

Funksjonelle skyvedører som både fungerer som dør til oppholdsrommet og til å skjule hjemmekontoret når det ikke er i bruk. 

Spesielt treverk i oransjpigmentert furu. 

Spesielt treverk i oransjpigmentert furu. 

Hjemmekontoret ligget skjult bak den buede nisjen i inngangspartiet. 

Hjemmekontoret ligget skjult bak den buede nisjen i inngangspartiet.