Skap- og skuffeløsningene våre

CK&I leverer forskjellige innredninger til skuffer og skap. Våre løsninger er ofte kjennetegnet av eikebruken, som underbygger den gode kvaliteten. Alt av innmat og skuffekonstruksjon er designet i heltre eik og er derfor stabilt og eksklusivt. Innredningen planlegger vi og tilrettelegger vi i samarbeid med deg, slik at du får et skreddersydd kjøkken tilpasset bare for deg. Hos CK&I er ingen detaljer tilfeldige. 

Her er noen av løsningene vi har levert til noen av våre prosjekter: 

Pantry er er praktisk skap for tørrvarer. Fordi det store høyskapet har god nok plass til oppbevaring, trenger ikke resten av kjøkkenet overskap. I høyskapet  er det blant annet plass til krydder, oljer og tørrvareprodukter.

Hyllene er tilpasset kaffemaskinen som eierne eide fra før av. Slik slipper de å ha kaffemaskinen fremme på kjøkkenbenken.   

Skuffene har fått skuffeinndelere til bestikk. 

Skuffene har fått skuffeinndelere til bestikk. 

Vi bygger våre skuffer på fingertapp-prinsippet. Det vil si at treverket er flettet inn i hverandre og gir derfor en stødig og solid konstruksjon.