BORA Cooking Event Rosenheim

Vi har vært på tur med BORA og Engebretsen i Tyskland de siste dagene. Turen ga oss masse inspirasjon og faglig innsikt i produktene BORA leverer. Vi har fått god opplæring i de ulike produktene  og hatt gjennomgang av tekniske spesifikasjoner som er viktig for at benkventilatorene skal fungere optimalt. 

BORA er starten på slutten av hetteventilatorer. De har utviklet benkventilatorer som anvender et enkelt grunnleggende fysisk prinsipp: Damp stiger med en hastighet på én meter pr. sekund, mens BORA koketoppventilasjon trekker av damp i en nedgående retning med en hastighet på 4 meter pr. sekund. Damp og os blir derfor dirkete trukket ned og fjerner derfor lukt fra matlaging. Den skaper istedenfor ren og frisk luft.  

BORA har tre ulike benkventilatorer: BORA Basic, BORA Classic og BORA Professional. Alle benkventilatorene kan enkelt integreres i alle typer benkeplater som f. eks sten, Corian og tre. Den tekniske uttrustingen er gjemt diskret i sokkelen, slik at nesten ingen lagringsplass går til spille. Dette gir enorm frihet til å kunne designe gode kjøkkenløsninger. Benkventilatorene er enkle og rengjøre, da alle delene er i rustfritt stål og derfor går i oppvaskmaskinen. 

På showroomet vårt har vi utstilt BORA Professional. Ta turen innom oss, så demonstrerer vi gjerne hvor effektivt BORA er. 

Alle våre medarbeidere er overbevist om at dette produktet er både innovativt og et høykvalitetsprodukt!

Her er 7 gode grunner for å velge BORA:

1. Matlaging uten lukt
2. Energibesparende  (max. 400 m³/t istedet for omtrent 1000 m³/t)
3. Stillegående (max. 54 dB siden viften ikke er plassert rett foran hodet)
4. Lett å rengjøre (de 3 delene av trekkventilen går rett inn i oppvaskmaskinen) 
5. Eksklusivt, prisvinnende design (Red Dot 2012) - laget i solide materialer som rustfritt stål
6. Siste utvikling innen kjøkkenarkitektur: økt fleksibilitet av rombruk og plassering
7. Fritt utsyn, åpen samtale i et dynamisk kjøkken