Villa med klassisk fremtoning

 

Da villaen ble bygget, ønsket eierne at huset skulle ha en klassisk stil som sto i harmoni med boligens fasade. Plassbygde løsninger gjør det lett å holde hjemmet ryddig og organisert. Interiøret reflekterer den tradisjonelle byggestilen til boligen og er gjennomført fra punkt til prikke. 

 

Gangen har et plassbygd garderobeskap bestående av både skap og skuffer. Her er det godt med oppbevaringsplass. 

Kjøkkenet har gode arbeidsflater. Benkeplaten langs veggen er designet i Corian og har integrert vask.

Kjøkkenet er utstyrt med to vasker og har benkventilator, slik at man slipper vegghengt vifte. 

Stikkordene for dette hjemmet er gjennomført klassisk, delikat og ordentlig. Kjøkkenet er stort og har rom for å være sosial. Innredningen er i duse gråtoner med benkeplate i Corian. Den store kjøkkenøya er et praktisk inventar i en mørkere gråtone, men her med en benkeplate i carraramamor. Den gode oppbevaringen i kjøkkenøya, gjør at kjøkkenet trenger færre overskap og frigjør derfor hele den ene langveggen.

Hovedsoverommet er tilknyttet både bad og walk-in garderobe.

Denne garderoben har blant annet fått egne skohyller til pensko og høyskapene har innebygde figurspeil. 

Kjøkkenenbenken forvandles smidig om til en sittebenk og lager et koselig frokosthjørne. Sofaputen er sydd etter mål og under benken er det muligheter for oppbevaring i skuffene.

Walk-in-garderoben er skreddersydd etter eiernes behov og deres klær og sko.

På grunn av skråtak og spesielle vinkler, var barnerommet utfordrende å innrede. Kombinert plassbygd skap og seng var løsningen for å skape et funksjonelt soverom. Skapet er tilpasset skråtaket og utnytter derfor hele takhøyden og under sengen er det utdragbare skuffer.

Baderomsseksjonen har gode skuffeløsninger og en lang vask støpt i hvit Corian. 

Badet er innredet i varme jordfarger. Stilen er like klassisk som resten av huset. Baderomsmøbelet er i eik og er malt med en lys beige farge. Kranene er veggfestet og gir derfor rom for store, dype skuffer i innredningen. Vasken er støpt i Corian, skråner inn mot veggen og ender med et skjult sluk.