Enebolig på Tåsen

 

Da beboerne totalrenoverte huset ville de ha et kjøkken inspirert av skandinavisk stil. Resultatet ble et kjøkken  med rene linjer, naturlige elementer og røffe materialer. Materialvalget og designet får rommet til å virke lyst og luftig og gir et avslappet uttrykk.

 

Skandinavisk stil. Skandinavia er kjent for sin spesielle innredningsstil. Naturlige elementer, stilrent design, lyse treverk i kombinasjon med røffe materialer er typiske kjennetegn for stilarten. Slik som dette kjøkkenet er et skandinavisk hjem ofte innredet med enkelhet og har en avslappet og uanstrengt stil. Kjøkkenfrontene er i  hvitmalt eik med rene linjer og innfreste håndtak. Designet består av en kombinasjon mellom to forskjellige benkeplater i lys eik og grå Silestone. Den rå drivvedsveggen bryter med resten av det ellers hvite designet  og gir rommet et behagelig utseende. 

Det hvite kjøkkenet står i fin kontrast til den mørke drivvedveggen.

Skapet har en pantry for god oppbevaring.

Som i dette kjøkkenet kan vi levere skuffer og skap innredet med skuffeinndelere og hyller integrert i skapdørene.  Våre løsninger er ofte kjennetegnet av eikebruken, som underbygger den gode kvaliteten. Innredningen planlegger vi og tilrettelegger vi i samarbeid med deg og derfor er ingen detaljer tilfeldige.

Kjøkkenøya har integrert benkventilator og slipper derfor takvifte. 

Skyvedørsgarderobe på hovedsoverommet. Garderoben har også fått skohyller til pensko. 

Små hyller til badet designet av CK&I