Klassisk frognerleiliget med gjennomførte detaljer 

Smarte, praktiske løsninger har forvandlet denne gamle frognerleiligheten til en moderne og åpen leilighet. Paret som bor her har en sterk interesse for interiør og design og har med vågale grep endret og forbedret planløsningen i hele leiligheten. For denne familien var skapplass var et viktig behov å dekke. Skreddersydde oppbevaringsløsninger har i samarbeid med oss blitt spesialdesignet for hele leiligheten.

Boligen har vært i Bonytt. Du kan lese hele boligrepotasjen HER

For å komme inn på soverommet, må du først gjennom badet. Den langsgående hyllen har fått en svevende effekt ved å trekke sokkelen så langt inn mot vegg som mulig. Benkeplaten er i Corian og flyter inn i vinduskarmen. Den gir derfor soverommet et sømløst og gjennomført uttrykk. Soverommet har en skapløsning i eik bygget rundt sengen. Dette gir en varm atmosfære på soverommet. Nattbordet er integrert i skapet og har innebygget lys med bevegelsessensor. I skapene er det plass til det meste med innredning tilpasset paret og deres garderobe. 

Stuen er lys og luftig innredet. 

Våre løsninger er konstruert med fingertapp-prinsippet og er derfor svært stabile.

Våre løsninger er konstruert med fingertapp-prinsippet og er derfor svært stabile.

Barnerommet har en spesialdesignet køyeseng med plassbygd garderobeskap. Badet ligger vegg i vegg med barnerommet og fordelerskapet ble derfor listig bygget inn i skapet på barnerommet. Sengen er i lakkert eik og har integrerte oppbevaringsløsninger under sengen og i stigen.

Foto: Niklas Hart