KVALITET

Lima01.jpg

Vi ønker å tilby våre kunder produkter av høy kvalitet. Derfor legger vi stor vekt på design og valg av materialer. Med kvalitet mener vi også at kunden skal få oppfølging helt fra designstadiet til sluttproduktet står ferdig montert i deres bolig. Vi tar fullt ansvar for montering, slik at vi kan  garantere et produkt som lever opp til vår standard.

 

FLEKSIBILITET

INKA_CKI_Grønnergata_72dpi-14.jpg

For oss er fleksibilitet viktig. Derfor tilbyr vi gode tekniske løsninger tilpasset hver enkel bolig. Vi vil ta møbelsnekkeren ut i det kommersielle markedet og tilby kundene våre individuelt tilpassede løsninger med personlig preg. Våre designere er fleksible og imøtekommende. Showroomet er åpent for alle som ønsker å komme innom for spørsmål eller en uforpliktende prat. 

 

SERVICE

INKA_CKI_Grønnergata_72dpi-15.jpg

CK&I er svært opptatt av å ivareta våre kunders ønsker på best mulig måte. CK&I skal fremstå som en profesjonell, men samtidig personlig bedrift som tilbyr individuell oppfølging fra våre designere. Hos oss i CK&I er vi opptatt av den personlige kontakten. Våre designere jobber tett med hver enkelt kunde for å finne frem til den best tilpassede løsningen.