KVALITET

Lima01.jpg

Vi ønker å tilby våre kunder produkter av høy kvalitet. Derfor legger vi stor vekt på design og valg av materialer. Med kvalitet mener vi også at kunden skal få oppfølging helt fra designstadiet til sluttproduktet står ferdig montert. Vi tar fullt ansvar for montering, slik at vi kan  garantere et produkt som lever opp til vår standard.

 

FLEKSIBILITET

INKA_CKI_Grønnergata_72dpi-14.jpg

For oss er fleksibilitet viktig. Vi tilbyr gode tekniske løsninger tilpasset hvert enkel prosjekt. Vi vil gjøre møbelsnekkeren mer tilgjengelig og tilby kundene våre spesialtilpassede løsninger med personlig preg. Våre designere er fleksible og imøtekommende. Showroomet er åpent for alle som ønsker å komme innom for spørsmål eller en uforpliktende prat.

SERVICE

INKA_CKI_Grønnergata_72dpi-15.jpg

Vi er svært opptatt av å ivareta våre kunders ønsker på best mulig måte. Vi skal fremstå som en profesjonell, men samtidig personlig bedrift som tilbyr individuell oppfølging fra våre designere. Hos oss er vi opptatt av den personlige kontakten. Våre designere jobber tett med hver enkelt kunde for å finne frem til den beste løsningen.