Kontor: R8 Group

 

På det nye kontoret til R8 Group vokser det ny giv i gamle industriområder. Kontorets interiør er konseptuelt  utformet  og   skreddersydd for selskapets profil. Bedriften består av ambisiøse og energiske mennesker som også blir reflektert i interiøret. 

 

Arbeidsbordene har et retroinspirert og moderne design med en kombinasjon av hvitpigmenterte eikeben og bordplate i Corian. Skuffene åpnes via skjulte, innfreste håndtak og arbeidsbordet er utstyrt med kabelbro. Inspirasjonen til interiøret er hentet fra byggekraner og dens konstruksjon og var grunntanken i konseptutviklingen. Kontoret får på den måten en delikat og helhetlig stil. Arbeidsbordene er praktisk anlagt med en kabelbro for å kunne skjule ledninger. Kabelbroen kan enkelt vippes opp eller ned og er derfor lett tilgjengelig,  

Disse arbeidsbordet har mulighet for oppbevaring i skuffene under. Skuffene åpnes via innfreste håndtak som er skjult under. 

Bordbeina er inspirert av heisekraner. 

Kontoret har et eget kjøkken med overskap delvis i glass. Som resten av kontoret, får kjøkkenet et rent og luftig uttrykk. 

 Kabelbroen kan enkelt vippes opp eller ned. 

 Kabelbroen kan enkelt vippes opp eller ned. 

 Skilleveggene fungerer også som hyller. 

Kjøkkenet er i hvitpigmentert eik med benkeplate i Corian. 

Konferansebordet har plass til alle ansatte i selskapet. Bordet er i hvitpigmentert eik med svart corianoverflate. I midten er logoen frest inn og skjuler flere uttak til stikkontakter. Denne kan heves og senkes ved hjelp av en push-funksjon.