Villa på Nordstrand

 

Her har eierne virkelig turt å tenke annerledes. Huset var i gammel stand og en renoveringsprosess var avgjørede for å skape uttrykket de ønsket seg. Det var stort spillerom for å utfolde seg kreativt og resultatet endte med en bolig med et vågalt interiør. Hjemmet kjennetegnes av kontraster mellom matt og blank, varmt og kaldt og er gjennomført til den minste detalj.

 

Kjøkkenet ligger åpent mot spisestuen og skaper en sosial atmosfære i boligen.

Stikkordene for dette hjemmet er et vågalt, kontrastfyllt og stilrent design. Interiøret er sterkt preget av grafisk og nordisk stil med matte, mørke vegger i kontrast med hvite, blanke overflater i Corian og varme eikedetaljer. Vi har levert kjøkken, garderobe og bad etter spesialmål som har blitt skreddersydd etter eiernes ønske. Sammen har vi skapt et unikt interiør som reflekterer beboernes personlighet.

Benkeplaten er i Corian og frontene har push-funksjon.

De gode lysforholdene fremhever  de rene flatene på kjøkkenet og tillater en mørk farge på  veggene .

De gode lysforholdene fremhever de rene flatene på kjøkkenet og tillater en mørk farge på  veggene.

Kjøkkenøya gir ekstra arbeidsflater og frontene har push-funksjon, som gir  et helhetlig og sømløst uttrykk

Garderobeløsning på masterbedroom. 

 
Badet ligger åpent i soverommet og har også en walk-in garderobe. 

Badet ligger åpent i soverommet og har også en walk-in garderobe. 

Innvendig er kjøkkeninnredningen i eik.

Garderobeløsningen har også et eget sminkebord. Topplaten er i glass. 

 

Bareromsinnredningen er i eik og bekledd med Corian på topp og sider.

Soverommet og badet har samme farge- og materialvalg som resten av villaen. Tøft valg med åpen baderomsløsning og ikke minst en fantastisk utsikt. 

Badet er en del av soverommet med en åpen løsning. Eneste som skiller bad fra soverom er den glidende overgangen mellom det blanke epoksygulvet og teppegulvet. Den åpne planløsningen er nok et bevis på et vågalt designvalg. Garderoben i eik er plassert innerst på baderommet og blir derfor en forlengelse av soverommet.  Baderomsinnredningen er i eik og Corian og er svært praktisk på badet, fordi det er lett å holde rent.