Om oss

CK&I ble etablert i 2010 og har målsetning om å bli en av landets ledende forhandlere innen plassbygde møbler og interiør. Vi lager møbler av høy kvalitet og kombinerer tradisjonelle materialer som heltre med moderne materialer som Corian. Idag har vi et eget showroom hvor kunder kan komme innom for å se våres produkter, materialprøver og snakke med våre designere. Vi tilbyr også befaring, slik at våre designere kan skreddersy den beste løsningen til hver enkelt kunde.   

C K & I er et kompetansesenter for interiør. Vårt team av designere arbeider med helhetsløsninger for private og offentlige miljø. Vi produserer moderne, stilrene og funksjonelle produkter enten med et moderne eller klassisk uttrykk.

Hos C K & I søker vi spennende utfordringer ved å knytte til oss kunder og samarbeidspartnere som har ambisjoner, og gjerne vil jobbe utradisjonelt. Vi leverer interiørkonsept til private og bedrifter. For oss er det viktig å møte kundenes forskjellige behov og finne de beste individuelt tilpassede løsningene til hver kunde.

Vi skiller oss fra resten av markedet ved å ha høyt fokus på kvalitet, fleksibilitet og service. Vi er opptatt av å se hver enkelts kunde behov og ønsker å etterkomme deres ønsker ved å designe praktiske og funksjonelle løsninger. Et personlig forhold til våre kunder er viktig for oss i CK&I.