Klassisk kjøkken i sort

 

Da familien kontaktet oss var de inspirert av viktorianske bondehus med innspill av industrielt bistropreg. De ville fremheve de klassiske detaljene i en typisk Frognerleilighet og samtidig la kjøkkenet stå i stil med det ellers moderne interiøret. Ved å kombinere et tradisjonelt kjøkkendesign med trendy detaljer som metrofliser og marmorbenkeplate, får rommet et spennende uttrykk.

 

Bistroteque-tendensen har hentet inspirasjon fra slakteren, bakeren, bistroen og grovkjøkkenet. Her er det hvite fliser som gjelder i kombinasjon med røff materialbruk. 

Stikkordene for dette kjøkkenet er urbant, tidløst og eksklusivt. Som et svar på bistroteque-tendensen har kjøkkenet et tradisjonelt design med røffe, svartmalte flater og metrofliser. Marmorbenken sklir godt inn i interiøret og gir kjøkkenet et snillere uttrykk. Dette er en populær interiørtrend, som allerede har vært sett en stund og flere har allerede lagt sin elsk på den vakre og levende overflaten.

Pantry er er praktisk skap for tørrvarer. Fordi det store høyskapet har god nok plass til oppbevaring, trenger ikke resten av kjøkkenet overskap. I høyskapet  er det blant annet plass til krydder, oljer og tørrvareprodukter.

Den store porselensvasken er felt ned under benkeplaten som gjør det enkelt å holde kjøkkenbenken ren. Her kan smuss fra kjøkkenbenken skyves rett ned i vasken. Kranen er fra KWC og har et utdragbar spylehode.

Benkeplaten er i marmor og står i stil til det svarte kjøkkenet og subwayflisene.

Fingertapp-system på skuffene våre.